Kontor och konferensrum

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg! Som många av er redan vet så skriver jag ju faktiskt om lite allt möjligt här på bloggen och själv så är jag ju som person lite av en allt-i-allo. Under de senaste veckorna nu så har det dock varit oerhört många av er i Alvesta, Tingsryd och Växjö, som läser min blogg just på grund av att jag är företagare, som har hört av er angående just det här med kontor och konferensrum då det är någonting som jag har nämnt tidigare ett par gånger här på bloggen.

Många av er har ju även undrat lite mer exakt vad min åsikt är och vart jag tycker att man ska vända sig och det tips som jag kan ge er här idag är att kolla upp Företagscenter i Växjö och de tjänster som de erbjuder. De har nämligen konferensrum och kontor för alla möjliga evenemang och företag och det är även dit som jag själv har valt att vända mig då jag behövde det ena eller det andra. Jag tycker verkligen att Företagscenter i Växjö är oerhört trevliga och lätta att ha och göra med och därför så tycker jag även att det känns kul att få kunna rekommendera dem till alla er som nu är intresserade här idag. I vilket fall som helst så ska jag dock inte tjata på allt för länge nu, men jag hoppas ändå verkligen att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er. Som sagt så är det ju lite riktat till er som, precis som jag, befinner er i Alvesta eller i Tingsryd och Växjö med omnejd. Ha nu en riktigt bra vecka allesammans, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg här på bloggen!