Företaget som hjälper dig med städningen

God eftermiddag, god eftermiddag! Härmed önskar jag dig varmt välkommen till ett nytt inlägg här på min blogg. En fin onsdag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått av Pigges Städservice med städ i Helsingborg. Utifall att ni skulle vilja veta mer om företaget och deras arbete kan ni läsa vidare här.

Sedan en period tillbaka har jag fått den mest underbara hjälpen med städningen här hemma, av företaget Pigges Städservice. Det är ett företag som jag blev tipsad om när jag började fundera kring hjälp med hemstädning, det var en kollega till mig som gav mig tipset. Hon hade själv fått hjälp av dem och uppmärksammade mig om hur nöjd hon var. Då hon var väldigt övertalande bestämde jag mig för att höra av mig till dem för att se om de kunde ge mig den hjälpen jag var ute efter, vilket de kunde. Sedan dess har de hjälpt mig med städ i Helsingborg. Varje tillfälle de har varit hos mig känner jag mig helt nöjd över valet att välja just dem, deras städning är något utöver det vanliga. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag kan berätta för er att mitt hem aldrig har varit så rent som det är efter att de har varit här och städat. Jag är väldigt glad över att jag i dagsläget får hjälp av dem, utan dem hade det tagit mycket längre tid att städa eftersom jag hade behövt göra det själv. En sak jag kan erkänna om mig själv är att jag inte alls är bra på att städa, det tar otroligt lång tid och man ser nästan ingen skillnad. Hur som helst kan jag idag rekommendera det här företaget till er som behöver hjälp med städ i Helsingborg, efter att ha fått hjälp av dem under en längre period kan jag verkligen göra det helhjärtat.