Bra Vård SAVO AB

Hej på er igen alla mina fina läsare och vänner! Hur mår ni? Jag hoppas att allt är bra och att ni har haft en bra start på denna vecka. Idag tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med städföretag i Uppsala med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är många som har haft frågor och funderingar gällande vilka städföretag som jag kan rekommendera och inte, och idag tänkte jag därför tipsa er om ett företag som jag själv fick som tips för inte så länge sedan, nämligen Bra Vård SAVO AB. Bra Vård SAVO AB är ett företag som flera av mina vänner har vänt sig till när de har behövt kvalitativ städhjälp för olika tillfällen. Som ni säkert vet gifte jag och min man oss förra månaden, och inför detta kände vi att vi behövde hjälp med städningen, för att det skulle bli så bra som möjligt. Vi kände att vi inte skulle klara av städningen på egen hand, då vi hade mycket annat att stå i inför festen och även eftersom stället som vi hyrde var väldigt stort. Vi blev därför väldigt glada när vi kom i kontakt med just Bra Vård SAVO AB, då detta företag verkligen har kunnat ge oss den hjälp som vi behövde.

Personalen hos Bra Vård SAVO AB är otroligt duktiga när det gäller kundkontakt och kundservice, vilket enligt mig ska vara en stor och viktig del hos bra företag. De städade hela lokalen noggrant och effektivt, vilket kändes så skönt. Det var skinande rent när vi sedan skulle dekorera och pynta inför bröllopet. Jag vill verkligen passa på att rekommendera detta företag till er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd, då alltså Bra Vård SAVO AB. Ha nu en härlig dag, så hörs vi snart igen!